воскресенье, 25 октября 2009 г.

Станція метро "Лісова"

Якщо метро несе тебе на поверхні  Дніпра, значить ти неодмінно вийдеш на останній зупинці під назвою "Лісова", потім підеш праворуч, і тобі відкриється шматочок лісу..Хвилина ..й ти забуваєш про світ інформаційних технологій,  піару, чи відбитої керамічної плитки на кухні.

Глибоко поринаєш у ліс..

І чого тільки тут не побачиш: ласкаве листя обіймає твої ноги; пташиний спів насолоджує душу. Чого тільки не побачиш тут.

Праворуч можна побачити мою невмілу фотографію однієї з лісових загадок.Цікаво, смерть якого дерева народила два нових життя?

..таку одиноку красу...

Чи таку чудову пару:)


І якщо Вам стане самотньо, обов'язково йдіть до лісу. Ви зрозумієте голос природи, її шепотіння. Ви почуєтє його не зовні, ні ...у своєму серці. Так що сере всіх  доріг обирайте саме лісову!

3 комментария:

Arthur Archi комментирует...

Хороший пост, захотелось последовать вашему совету, но передумал. Почему? С вами в лес страшно ходить (как с Сусаниным) - путаете народ доверчивый: "Праворуч можна побачити..." - мабуть ліворуч?:)
И еще насторожила логика: "Якщо метро несе тебе на поверхні Дніпра, значить ти неодмінно вийдеш на останній зупинці під назвою "Лісова"..." Так уж и неодмінно? Смотря в какую сторону ехать, поверил Maga Svitla - и ты в "Академгородке":) Или все дороги ведут в "Лісову"?:) Знаю, знаю...придираюсь, не обращайте внимание - хороший пост.

Arthur Archi комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Maga Svitla комментирует...

Ничего, critique - слово хорошее.
Да и потом, приятно, когда одёргивает местный уроженец (я не совсем коренная кивелянка).

Постоянные читатели

Поиск по этому блогу

Powered By Blogger